Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn

Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn is een Bed & Breakfast gelegen aan Werfstraat 7 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn in Millingen aan de Rijn

Bij Bed & Breakfast MILLINGEN AAN DE RIJN kun je overnachten in een 17e-eeuwse rietgedekte boerderij. Er is ook de mogelijkheid om ontbijt te reserveren voor kleine groepen. In de wintermaanden kan er in de kookstudio een kookworkshop georganiseerd worden. De locatie bevindt zich dichtbij verschillende wandel- en fietsroutes, zoals de Millingerwaard, het Pieterpad en het Rondje Pontje. B&B MILLINGEN AAN DE RIJN is in augustus 2016 gestart en is gevestigd aan de Werfstraat 7 in Millingen aan de Rijn. Het is mogelijk om te ontbijten en/of een bespreking te plannen, zelfs als je niet bij hen overnacht. Reserveren is hiervoor wel vereist. Voor meer informatie of het boeken van een kamer kun je contact opnemen via e-mail.

Wil je weten wat Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn

Bezoekers bekeken ook