Basisschool Breedeweg organiseert markt voor goed doel

GROESBEEK-BREEDEWEG – Op donderdag 24 mei vindt er op basisschool Breedeweg een GoedeDoelenMarkt plaats.


Basisschool Breedeweg. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl (archief 2016).

Tijdens deze markt zullen er verschillende zaken aangeboden worden ten behoeve van de school en Stichting Vlinderkind.

Ernstige huidaandoening

Stichting Vlinderkind strijdt al vele jaren met hart en ziel voor een draagbaar leven met Epidermolysis Bullosa (EB), een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat, verstoord is. Door de wrijving tussen de “loszittende” huidlagen ontstaan er blaren en ontvellingen. Ondraaglijke pijn en jeuk zijn daarvan o.a. het gevolg.

Zelfgemaakte werkstukjes en loterij

Kinderen verkopen tijdens de markt zelfgemaakte werkstukjes en in verschillende ruimtes worden activiteiten aangeboden. Ook wordt er een loterij met meerdere rondes georganiseerd. Groesbeekse ondernemers hebben prijsjes beschikbaar gesteld. De loterij wordt mede mogelijk gemaakt door deze Groesbeekse ondernemers: Coop De Bats, Bakker Hans, +Sier, De Kaaspunt, Cafetaria Rikken, Alumiz, Woningbouwproject De Heikant, Made by Evelien en Ivon hairstyling.

Shirt van NEC en meer…

Van een boodschappencheque tot een gesigneerd shirt van NEC, het wordt allemaal verloot. Daarnaast wordt er een kledinginzamelingsactie georganiseerd. Van dinsdag 22 mei tot dinsdag 29 mei kan kleding en textiel een kwartier voor schooltijd (8.15 – 8.30 uur) of een kwartier na schooltijd (14.00 – 14.15 uur) ingeleverd worden bij de ingang van de gymzaal aan de Eikstraat. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om kleding/textiel tijdens de markt in te leveren.

De markt start om 15.30 uur en zal om 17.30 uur sluiten. Op het horecaplein is er nog mogelijkheid om tot 18 uur wat te drinken of te eten.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen