Badbeek

Badbeek is een Sportschool gelegen aan Alde Weteringweg 1 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Badbeek in Beek-Ubbergen

BadBeek is een fitness studio waar iedereen zich fit kan voelen. Ze bieden mogelijkheden voor afvallen, spieropbouw en sporten in groepsverband. De studio heeft een breed assortiment aan cardio- en krachtapparatuur, evenals losse gewichten en attributen voor functionele training. Dagelijks worden er verschillende groepslessen aangeboden, zoals bootcamp, zumba, bodypump/55+ en ab attack. Persoonlijke begeleiding, voedingsadvies en een hechte community zijn belangrijke aspecten bij BadBeek. Ze bieden ook personal training aan. De contactgegevens van BadBeek zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Badbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Badbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badbeek

Bezoekers bekeken ook