B&B Slapen op 29

B&B Slapen op 29 is een Bed & Breakfast gelegen aan Bosstraat 29 in Groesbeek.

Meer informatie over B&B Slapen op 29 in Groesbeek

Dit is een samenvatting van de tekst: Het natuurhuisje / Bed and Breakfast Slapen op 29 bevindt zich aan de rand van de bossen van Groesbeek. Het huisje biedt luxe en een gevoel van vrijheid, met openslaande deuren en veel lichtinval. Vanaf het terras met eigen ingang en tuintje heb je een prachtig uitzicht op de Wolfsberg en de bossen. Het is de ideale plek om te genieten van de natuur en de omgeving van Groesbeek. Het huisje ligt op minder dan 10 km afstand van Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Het is mogelijk om het natuurhuisje te bezoeken en op de hoogte te blijven via de social media-kanalen van Slapen op 29. Contactgegevens en andere relevante links zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat B&B Slapen op 29 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Slapen op 29 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Slapen op 29? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Slapen op 29 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar B&B Slapen op 29 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Slapen op 29

Bezoekers bekeken ook