B&B Onder de Blauweregen, Groesbeek

B&B Onder de Blauweregen, Groesbeek is een Bed & Breakfast gelegen aan Kloosterstraat 83 in Groesbeek.

Meer informatie over B&B Onder de Blauweregen, Groesbeek in Groesbeek

Onder de Blauweregen is een ruime en gastvrije Bed & Breakfast gelegen in Groesbeek. De accommodatie biedt comfortabele bedden, een fijne douche en stoelen in de woonkamer. De B&B is gelegen in een grote en groene achtertuin, wat zorgt voor veel privacy. Gasten hebben genoten van het uitgebreide ontbijt en de mooie tuin. De locatie is rustig en ideaal voor wandelingen en fietstochten. Veel gasten zijn van plan om terug te komen. Enkele verbeterpunten zijn de bank, die als matrassen fungeert en lastig is om op te staan, en het vervangen van verlengsnoeren door één grote of het plaatsen van stopcontacten. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en wordt Onder de Blauweregen aanbevolen als een rustige en mooie B&B.

Wil je weten wat B&B Onder de Blauweregen, Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Onder de Blauweregen, Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Onder de Blauweregen, Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Onder de Blauweregen, Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar B&B Onder de Blauweregen, Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Onder de Blauweregen, Groesbeek

Bezoekers bekeken ook