B&B Mien Toentje

B&B Mien Toentje is een Bed & Breakfast gelegen aan Steenheuvelsestraat 24 in Leuth.

Meer informatie over B&B Mien Toentje in Leuth

B&B Mien Toentje is een vakantiehuisje gelegen in de Ooijpolder nabij Nijmegen. Het huisje heeft twee slaapkamers, een badkamer, keuken en zithoek. In de grote tuin kunnen kinderen zich vermaken met een skelter, speelhuisje, schommels en trampoline. Overdag kunnen gasten genieten van de natuur in de omgeving, zoals de Millingerwaard, Duivelsberg en de Bisonbaai. Ook kunnen ze een bezoek brengen aan Nijmegen of Kleve. 's Avonds kunnen gasten op hun privé terras genieten van een kampvuur en de vele vogels in de tuin. De Ooijpolder is een perfecte plek om te fietsen, wandelen of motorrijden. Het Pieterpad loopt door de straat en er zijn diverse andere wandelingen mogelijk vanuit Leuth. Gasten kunnen contact opnemen om een reservering te plaatsen.

Wil je weten wat B&B Mien Toentje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Mien Toentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Mien Toentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Mien Toentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar B&B Mien Toentje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Mien Toentje

Bezoekers bekeken ook