B&B Het Balkon van Groesbeek

B&B Het Balkon van Groesbeek is een Bed & Breakfast gelegen aan Derdebaan 12 in Groesbeek.

Meer informatie over B&B Het Balkon van Groesbeek in Groesbeek

Het Balkon van Groesbeek is een Bed & Breakfast gevestigd in Berg en Dal, ook wel het Toscane van Nederland genoemd. Het wordt gerund door Chris en Laura Poelen, die ook een Pompoenkwekerij en een Terras hebben. Gasten worden zeer gastvrij ontvangen en de kamers zijn mooi en goed verzorgd. Het uitzicht vanaf het terras is prachtig. Er zijn wel enkele verbeterpunten, zoals het toevoegen van fruit bij het ontbijt voor onderweg en het plaatsen van een plankje in de badkamer voor de toilettas. Verder is er geen televisie aanwezig, maar de omgeving is zo mooi dat dit niet echt gemist wordt. Het adres van Het Balkon van Groesbeek is Derdebaan 12, 6561 KH Groesbeek. De Pompoenwinkel is geopend van augustus tot januari, 7 dagen per week van 8.30 tot 18.30. De B&B en Berghutjes zijn het hele jaar geopend, en het terras is open op zondag van 10.00 tot 14.00 van mei tot oktober. Er worden ook Pompoen-plukdagen en Halloween Pompoendagen georganiseerd in 2023.

Wil je weten wat B&B Het Balkon van Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Het Balkon van Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Het Balkon van Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Het Balkon van Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar B&B Het Balkon van Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Het Balkon van Groesbeek

Bezoekers bekeken ook