B&B de Colonjes

B&B de Colonjes is een Bed & Breakfast gelegen aan 2e Colonjes 3 in Groesbeek.

Meer informatie over B&B de Colonjes in Groesbeek

In Groesbeek is een B&B genaamd "B&B de Colonjes" te vinden in een voormalige boerderij uit 1926. De B&B heeft een eigen entree, een ruime keuken en woonkamer, en twee gastenkamers met een gemeenschappelijke badkamer. Er is ook een extra toilet op de begane grond. De bedden en badkamer zijn op de eerste verdieping, bereikbaar via een vaste trap met 2 leuningen. De B&B biedt ook een tv in de woonkamer en gratis wifi. Buiten zijn er mooie plekjes onder de oude perenbomen waar gasten kunnen genieten van het landschap en het geluid van zang- en roofvogels.

Wil je weten wat B&B de Colonjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Colonjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Colonjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Colonjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar B&B de Colonjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Colonjes

Bezoekers bekeken ook