B&B Casa Tranquila Ooij

B&B Casa Tranquila Ooij is een Bed & Breakfast gelegen aan Ooijse Bandijk 8 in Ooij.

Meer informatie over B&B Casa Tranquila Ooij in Ooij

B&B 'Casa Tranquila' is een prachtige accommodatie gelegen aan de dijk bij het dorpje Ooij. Het heeft thema-kamers genaamd El Toro en El Caballo, geïnspireerd op het Spaanse Andalusië. De kamers zijn geschikt voor 2 volwassenen en er is de mogelijkheid om een kinderbedje toe te voegen. Daarnaast is er een ruime gedeelde woonkeuken en een overdekt terras beschikbaar. De locatie biedt volop genietmogelijkheden met de natuur voor de deur en dieren op het erf.

Wil je weten wat B&B Casa Tranquila Ooij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Casa Tranquila Ooij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Casa Tranquila Ooij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Casa Tranquila Ooij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar B&B Casa Tranquila Ooij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Casa Tranquila Ooij

Bezoekers bekeken ook