B&B Bosrand

B&B Bosrand is een Bed & Breakfast gelegen aan Houtlaan 15 in Groesbeek.

Meer informatie over B&B Bosrand in Groesbeek

De tekst beschrijft een kleinschalig bed and breakfast appartement genaamd "Bosrand" in Groesbeek, Nederland. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een semibungalow en biedt accommodatie aan verschillende soorten gasten, waaronder wandelaars, bruiloftsgasten, zakenmensen en toeristen. De eigenaren, Tilly en Sjef Schmiermann, zijn met pensioen en genieten van hun gezin. Groesbeek heeft veel te bieden en het doel van de B&B is om gasten zich thuis te laten voelen tijdens hun verblijf.

Wil je weten wat B&B Bosrand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Bosrand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Bosrand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Bosrand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar B&B Bosrand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Bosrand

Bezoekers bekeken ook