Avondvierdaagse Groesbeek 2018

GROESBEEK – Op 4, 5, 6 en 7 juni 2018 wordt weer de jaarlijkse Avondvierdaagse in Groesbeek georganiseerd.

Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen.

De mooiste in de regio?

Sommige wandelaars noemen het al de mooiste avondvierdaagse in de regio want het voert de wandelaars langs de mooiste plekjes van het bosgebied rondom Groesbeek! Het startbureau is, net als vorig jaar, in Op de Heuvel aan de Ericastraat 39 in Groesbeek. De wandelafstanden zijn: 5, 10 en 15 km. Inschrijven kan op maandag 4 juni vanaf 15.00 uur in Op de Heuvel.

Starttijd en kosten

De starttijd is elke dag tussen 17.00 en 19.00 uur. De kosten zijn als volgt:
– als je als groep inschrijft en graag na afloop een beloning krijgt, is het € 4,00 per persoon, zonder beloning is het € 2,50 per persoon.
– loop je niet met een groep en wil je wel een beloning, kost het € 4,50 per persoon, zonder beloning is het € 3,00 per persoon.

Parkeren en verkeersregelaars

Het is ieder jaar erg druk met parkeren. We hebben hiervoor een oplossing gevonden. Het veld tussen het Motorcross-terrein en Voetbalvereniging Germania. Wij willen jullie vragen hier gebruik van te maken voor de veiligheid van de kinderen. Over veiligheid gesproken: er worden nog verkeersregelaars gezocht (klik).

Kijk voor meer informatie op Facebook of mail naar avondvierdaagsegroesbeek@hotmail.com.

Er is komende week ook een Avondvierdaagse Berg en Dal. Info daarover staat hier

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.