Autorijschool De Kern

Autorijschool De Kern is een Rijschool gelegen aan Herwendaalseweg 16 in Groesbeek.

Meer informatie over Autorijschool De Kern in Groesbeek

Autorijschool De Kern is een bekende rijschool in Groesbeek en omgeving, met meer dan 30 jaar ervaring. Verschillende leerlingen hebben positieve ervaringen gehad met instructeur Joop, vanwege zijn flexibele lestijden en prettige manier van lesgeven. Een van de voordelen van De Kern is dat je altijd dezelfde instructeur hebt, waardoor er een band ontstaat tussen leerling en instructeur. Er worden ook veelgestelde vragen beantwoord, zoals op welke leeftijd je kunt beginnen met rijlessen en welke eisen er worden gesteld aan een begeleider. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Autorijschool De Kern.

Wil je weten wat Autorijschool De Kern verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool De Kern of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool De Kern? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool De Kern het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Autorijschool De Kern reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool De Kern

Bezoekers bekeken ook