Autobedrijf Wijlhuizen

Autobedrijf Wijlhuizen is een Autohandel gelegen aan De Bouwkamp 2 in Ooij.

Meer informatie over Autobedrijf Wijlhuizen in Ooij

Autobedrijf Wijlhuizen is een vertrouwd adres voor de aankoop, onderhoud en reparatie van alle automerken. Ze zijn gespecialiseerd in de Scandinavische merken Saab en Volvo en zijn gecertificeerd door Hirsch Performance als dealer voor het tunen van Saab. Ze proberen de kosten aantrekkelijk en betaalbaar te houden door gebruikte onderdelen te monteren indien mogelijk. De service is persoonlijk en direct, waarbij de klant rechtstreeks overlegt met de vakman die aan de auto werkt. Als het probleem niet direct kan worden opgelost, krijgt de klant een gratis leenauto. Ze staan ook klaar voor schadeherstel en regelen rechtstreeks contact met de verzekering om de klant zo min mogelijk rompslomp te bezorgen.

Wil je weten wat Autobedrijf Wijlhuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Wijlhuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Wijlhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Wijlhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Autobedrijf Wijlhuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Wijlhuizen

Bezoekers bekeken ook