Autobedrijf van der Sluys

Autobedrijf van der Sluys is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Bouwkamp 14a in Ooij.

Meer informatie over Autobedrijf van der Sluys in Ooij

Autobedrijf van der Sluys is een servicegericht universeel Bovag autobedrijf in Ooij bij Nijmegen. Ze onderhouden en repareren alle merken auto's, jong en oud, en bieden ook APK-keuringen aan. Sinds 2016 zijn ze ook een officieel kentekenloket waar voertuigen kunnen worden overgeschreven en geschorst. Ze nemen extra hygiënemaatregelen om hun service te kunnen blijven verlenen. Daarnaast bieden ze reparatie en onderhoud aan, inclusief airco service. Ook helpen ze graag bij het afhandelen en repareren van autoschade. De website bevat ook nieuws, informatie over de service, informatie over het bedrijf en de locatie, openingstijden en contactgegevens.

Wil je weten wat Autobedrijf van der Sluys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf van der Sluys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf van der Sluys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf van der Sluys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Autobedrijf van der Sluys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf van der Sluys

Bezoekers bekeken ook