Alex Joosten

Alex Joosten is een Personal trainer gelegen aan Schellingshof 29 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Alex Joosten in Beek-Ubbergen

De tekst gaat over een personal trainer genaamd Alex Joosten. Hij biedt trainingen op maat aan, waarbij hij rekening houdt met het niveau, de belastbaarheid en persoonlijke doelen van de klant. Daarnaast geeft hij voedingsadvies op maat, gebaseerd op het huidige voedingspatroon, de persoonlijke doelen en voedingsvoorkeur van de klant. Ook biedt hij coaching op maat aan, waarbij hij zijn aanpak aanpast aan het individu. Hij heeft kennis opgedaan tijdens verschillende sport- en voedingsstudies en heeft ervaring opgedaan in het werkveld. Voor meer informatie en het bespreken van het beste transformatieprogramma kan er contact worden opgenomen met Alex Joosten via zijn contactgegevens.

Wil je weten wat Alex Joosten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alex Joosten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alex Joosten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alex Joosten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Alex Joosten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alex Joosten

Bezoekers bekeken ook