Albert de Witt

Albert de Witt is een Aannemer gelegen aan De Bouwkamp 7 in Ooij.

Meer informatie over Albert de Witt in Ooij

Aannemersbedrijf Albert de Witt is een bouwbedrijf dat actief is sinds 1922 en voornamelijk werkzaam is in de regio Beek en Nijmegen. Ze hebben onlangs verschillende projecten afgerond, waaronder de renovatie en herbestemming van een boerderij in de Ooijpolder, de renovatie van spoorbrug De Hooge Hoenderberg in Groesbeek, en de herbestemming van een pand in Malden naar appartementen en een horecagelegenheid. Het bedrijf heeft veel ervaring en kennis opgebouwd gedurende bijna 100 jaar en heeft een eigen bedrijfspand in Ooij. Ze hebben ook vaste opdrachtgevers en zijn gecertificeerd. Voor bouwplannen kunnen geïnteresseerden een afspraak met hen maken.

Wil je weten wat Albert de Witt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Albert de Witt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Albert de Witt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Albert de Witt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Albert de Witt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Albert de Witt

Bezoekers bekeken ook