Vacature: Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris

Aan het werk in Middelaar,  Limburg als adviseur privacy & functionaris?

In de categorie Automatisering/Internet is een vacature vrijgekomen voor de functie van Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris. Je werkt hier in de Overheid/Non-profit branche.

Je kunt per 23-01-2024 beginnen en de einddatum is op 23-03-2024. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris. 

Eisen vacature Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens HBO  zijn. De functie is voor minimaal 16 uren in de week met een maximale werkweek van 26  uren.

In het kort over deze vacature in Middelaar:


Salaris indicatie
Minimaal 3317- 4752

Werkperiode
23-01-2024 -23-03-2024

Werkuren
16-26

Locatie
Middelaar,Limburg

Opleidingsniveau
HBO

Contracttype
 Vast

Branche
 Overheid/Non-profit

Functietitel
Chief Information Security Officer

Direct solliciteren
https://www.mookenmiddelaar.nl/adviseur-privacy-informatiebeveiliging-functionaris-gegevensbescherming-16-26-uur-per-week

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Gemeente Mook en Middelaar door naar het volgende email adres onbekend ter name van onbekend te mailen. Bellen is ook mogelijk via onbekend. Vraag daarbij naar onbekend onbekend.

Zelf je vacature uitzetten via deGroesbeekgids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris

Lijkt de vacature Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris in Middelaar iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potentiĂ«le werkgever Gemeente Mook en Middelaar. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Groesbeek.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

deGroesbeekGids Redactie
deGroesbeekGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deGroesbeekgids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Vacatures Groesbeek
  2. Adviseur Privacy & Informatiebeveiliging Functionaris Gemeente Mook en Middelaar 23-01-2024

Meer vacatures in Groesbeek