Achilles ’29-trainer Arno Arts moet “sleuteltjes inleveren”

GROESBEEK – De dagen van Arno Arts als trainer van Achilles ’29 uit Groesbeek zijn mogelijk geteld.


Arno Arts. Archieffoto 2016. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De trainer denkt volgend seizoen niet meer de oefenmeester te zijn van de in crisis verkerende club. Zijn contract liep op 31 mei af en hij heeft nog niets nieuws gehoord.

Gedoe

Achilles ’29 degradeerde dit seizoen voor de tweede keer op rij. Maar over de sportieve resultaten wordt al lang niet meer gesproken. Leden rennen vanwege de puinzooi weg naar andere Groesbeekse clubs, Jan van Kesteren probeert de boel nog een beetje bij elkaar te houden en een nieuw bestuur hield het na één week alweer voor gezien. Men werd tegengewerkt.

“Ik kom niet uit een ei”

Tegenover Omroep Gelderland laat Arts weten dat er voor hem mogelijk geen plek meer is. “Ik moest vorige week mijn autosleuteltjes inleveren (..) Ik kom natuurlijk niet uit een ei. Maar gek vind ik dit wel. Je probeert in die korte tijd je club nog enigszins te redden. Er is mij gezegd dat de intentie was door te gaan. Maar daar kan ik geen brood van bakken natuurlijk”, aldus de oud-prof tegenover de regionale omroep.

“Achilles is Achilles niet meer”, besluit hij. Arts werd in februari trainer van Achilles ’29, maar kreeg het team niet draaiende.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl en Omroep Gelderland


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen