Achilles ’29-speler Niels Wouters naar De Treffers

GROESBEEK – Niels Wouters is de tweede speler van Achilles ’29 die deze week de overstap naar De Treffers maakt.


Foto: Clubwebsite De Treffers.

Hoewel één en ander nog geregeld moet worden, Achilles ’29 doet wat moeilijk, meldt De Treffers zondagmiddag dat er een contract voor 1,5 jaar klaarligt.

Carrière

De 21-jarige Wouters komt uit Schijndel en begon daar ook zijn voetbalcarrière. Via de jeugdopleiding van PSV kwam de aanvaller bij Jong Willem II terecht. Vervolgens maakte hij de overstap naar Achilles ’29. Door alle perikelen wil hij weg van De Heikant.

Stabiliteit

“Ik zat natuurlijk bij een niet zo’n stabiele club en ik zoek stabiliteit en plezier. De Treffers is een bekende club in Nederland en één van de beste amateurclubs in Nederland. Bij de derby heb ik gezien dat het een mooie club is. Dat er zoveel supporters van De Treffers bij de derby waren vond ik heel gaaf. Ik ben gewoon heel blij met deze mooie overstap! De laatste tijd was het een ontzettend hectische periode die nog steeds niet helemaal afgesloten is. Maar als de KNVB dispensatie verleent dan start ik lekker bij De Treffers. Aan de gesprekken met de trainer en de technische mensen heb ik een heel goed gevoel overgehouden.”, laat Wouters via de clubwebsite weten.

Eerder deze week werd ook bekend dat Boy van de Beek het wit en zwart verruilt voor het rood en zwart.

Bron: DeGroesbeek.nl, clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen