Achilles ’29 ook met lege handen in Rijnsburg

RIJNSBURG – Achilles ’29 heeft zaterdag opnieuw een nederlaag moeten incasseren. Ditmaal tegen Rijnsburgse Boys.

Het duel, dat overigens voor beide ploegen nergens meer om ging, eindigde in 3-1.

In de openingsfase was de thuisploeg al enkele keren dicht bij een treffer. Het gevaar kwam in het eerste kwartier vooral van Jeffrey Jongeneelen. De 1-0 kwam echter niet op zijn naam, maar werd door Maikey Parami na een scrimmage voor het doel gescoord.

Achilles ’29 was direct daarna dicht bij de gelijkmaker, maar de bal werd voor de doellijn weggewerkt. Na een halfuur spelen werd de Rijnsburgse voorsprong door Parami verdubbeld. Hij promoveerde een voorzet van Masies Artien tot doelpunt. In de 37e minuut zorgde Christoff Dias de Oliveira na een prima aanval voor de aansluitingstreffer: 2-1. De paal stond drie minuten later de 2-2 in de weg, waardoor Rijnsburgse Boys met de nipte voorsprong de rust in ging.

In de tweede helft kon Achilles ’29 de achterstand niet meer ombuigen. De wedstrijd werd acht minuten voor tijd beslist toen Jordy Strooker uit een vrije trap de 3-1 aantekende. Voor Achilles ’29 was het de 19e nederlaag op rij.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.