Achilles ’29 krijgt vijf punten in mindering

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft nog eens vijf punten in mindering gekregen.

De club kon niet aan betalingsverplichtingen in de licentievoorwaarden voldoen.

Dikke streep

Met de uitspraak van de beroepscommissie hoopt Achilles ’29 dat nu eindelijk een einde is gekomen aan de zaken die in behandeling waren bij de licentiecommissie en dat de club zich weer volledig kan gaan richten op de toekomst. “Het hoge aantal van 5 vinden we teleurstellend, maar wat Achilles ’29 betreft zetten we een dikke streep onder de gebeurtenissen van afgelopen jaren en gaan we ons weer bezighouden met de zaken waartoe we zijn opgericht, en dat is voetballen en jeugdig talent opleiden”, aldus de club op de website.

Achilles ’29 heeft nu nog maar 11 punten. De ploeg verloor daarbij ook nog eens de laatste 10 duels. Daarmee lijkt handhaving in de Tweede Divisie een onmogelijke opgave.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.