Achilles ’29 krijgt punt in mindering

GROESBEEK – Achilles’29 heeft van de beroepscommissie licentiezaken amateurvoetbal van de KNVB één punt in mindering gekregen.

Begroting niet op orde

De reden hiervoor is dat de Gelderse club de begroting voor het seizoen 2017/2018 niet op orde heeft. Eerder legde de licentiecommissie amateurvoetbal reeds deze sanctie op, waartegen de club beroep aantekende.

Geen verband met faillissement

Het gaat hierbij om de begroting zoals die door de club is ingeleverd op uiterlijk 15 juni 2017. Dit besluit houdt geen direct verband met het faillissement van de besloten vennootschap Achilles’29. De licentievoorwaarden hieromtrent heeft de licentiecommissie momenteel in behandeling.

Reële begroting

Clubs in de tweede en derde divisie hebben binnen het vastgestelde licentiesysteem amateurvoetbal te maken met licentievoorwaarden. Een van de voorwaarden binnen het financiële kader van clubs heeft betrekking op het aanleveren van een begroting.

Regels

Clubs uit de tweede divisie dienen elk jaar voor 15 juni een begroting van het opvolgende seizoen aan te leveren, die ten minste bestaat uit een geprognotiseerde winst en verliesrekening en liquiditeitsbegroting. Clubs kunnen door de licentiecommissie worden verplicht om de begroting te onderbouwen en/of bewijzen te leveren waaruit blijkt dat betreffende begroting gebaseerd is op reële veronderstellingen.

Achilles ’29 blijft 15e.

Bron: KNVB


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.