Aanvullende show Fleetwood Mac Tribute in Berg en Dal

BERG EN DAL – Op zaterdag 19 mei 2018 komt Fleetwood Mac Tribute naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica te Berg en Dal.

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

Nummers

De songs worden weergaloos vertolkt o.a. door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in bijvoorbeeld nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden. Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin’ Fun’ worden fantastisch neergezet. Natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue.

Sfeervol programma

Naast het latere werk zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac voorbijkomen met prachtnummers zoals ‘Oh Well’, ‘Need your love so bad’ en ‘Albatros’. De uitstekende leadzangkwaliteiten garanderen daarbij een afwisselend en sfeervol programma met de zo kenmerkende wonderschone samenzang van één van de meest muzikale popbands ooit! In deze top bezetting waant men zich terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van Mirage als nooit tevoren!

Tickets

Wilt u deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Erica op de Molenbosweg 17, telefonisch via 17 024 684 3514, of op www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen