Aanmelden ‘nieuwe kleuters’ basisschool Op Weg in Ooij

OOIJ – Op maandag 22 januari 2018 om 19.00 uur vindt er een informatieavond plaats op basisschool ‘Op Weg’ te Ooij.

Deze informatieavond is bedoeld voor de ouders en verzorgers van ‘nieuwe kleuters’. Dit zijn kinderen die in de periode van juli 2018 tot juli 2019 vier jaar worden.

Warme overdracht peuters/kleuters

Op deze avond zullen wij onze procedure ‘ warme overdracht peuters/kleuters’ uitleggen. Verder geven wij u informatie over ons onderwijs en krijgt u de gelegenheid vragen te stellen. Ook hebt u de mogelijkheid om op woensdagochtend 7 februari om 09:00 uur onze school te bezoeken voor een rondleiding.

Interesse?

Als u de avond wilt bijwonen en/of interesse heeft in een rondleiding kunt u zich opgeven via onderstaand mailadres: sannebuit@op-weg.nl. Graag ontvangen wij de aanmeldingen voor het schooljaar 2018-2019 vóór 23 februari 2018. In de week van 12 maart ontvangt u een bevestiging van de aanmelding.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.