Toestemming voor het isoleren van het dak op de locatie Cranenburgsestraat 69 te Groesbeek zaaknummer AB24.00694

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het isoleren van het dak op de locatie Cranenburgsestraat 69 te Groesbeek zaaknummer AB24.00694.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Berg en Dal heeft een vergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het isoleren van het dak op de locatie Cranenburgsestraat 69 te Groesbeek.     Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een vergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.   Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de gemeente tot 18 juli 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning bekijken. Stuur de brief naar: Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal Postbus 20 6560 AA Berg en Dal   Zet op de envelop duidelijk het woord ‘Bezwaarschrift’.   Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Berg en Dal een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.   U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via de website van De Rechtspraak (www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Naar-de-rechter/Rechtszaak-starten). Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 13-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Groesbeek
  2. a513f6547ec1bd3d352a55c428847548

Gerelateerde berichten