[2I] Leones te sterk voor Germania in doelpuntrijk duel

GROESBEEK – In een doelpuntrijke wedstrijd heeft Germania verzuimd om koploper Leones schade op te laten lopen in Groesbeek.

3-5

Na een 2-1 voorsprong bij rust waren het de gasten uit Beneden Leeuwen die uiteindelijk aan het langste eind trokken en met een 3-5 overwinning de drie punten mee namen. Hierdoor komt Germania akelig dicht bij de plaatsen waar men op het einde niet wil zijn, Leones blijft koploper.

Uitstekend begin

De ploeg van de kersverse trainers Wim Benders en Kees Heijmans begon uitstekend aan het duel tegen de koploper. Via Jordy de Klijn kwam de thuisploeg al na vijf minuten op voorsprong, terwijl de stand nog geen drie minuten later gelijk werd getrokken door een vrije trap van Bram Kooijmans. De wedstrijd ging op en neer, maar kort voor rust was het Karen Tevonyan die de Groesbekers weer op voorsprong schoot

Roer om na rust

Na de pauze ging het hard voor de bezoekers uit Beneden-Leeuwen. In de eerste vijf minuten scoorde Dylan van de Ven tweemaal, waardoor Leones de voorsprong al snel weer te pakken had. Even leek Germania alsnog een punt te pakken door een eigen goal van Roel Beumer (3-3), maar opnieuw had de uitploeg nog geen drie minuten nodig om de voorsprong weer te pakken. Na een fenomenale actie van Bram Kooijmans kon Luke van de Ven binnenschieten. Roel Beumer deelde in de laatste minuut de genadeklap uit: 3-5.

Klik hier voor de stand van zaken in de Tweede Klasse I.

Bron/Tekst: Germania

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.