9 medailles voor G-tennis team uit Groesbeek

GROESBEEK – Het G-tennis team van Tennisvereniging Groesbeek heeft meegedaan met de Special Olympics bij ltc De IJsselweide in Gendringen. En met een zeer goed resultaat.

Dag 1

Op zaterdagmorgen vertrokken er twee busjes met acht spelers en zeven couches en buddies. De spelers konden gelijk aan de bak, want er moest direct getennist worden. Iedere speler tennist met één buddy. Na een korte pauze van een half uurtje, moest er in de middag weer verder gespeeld worden. Moe maar voldaan, vertrokken de busjes aan het eind van de middag weer terug naar Groesbeek.

Dag 2: hitte

Na een goede maar korte nachtrust, vertrok het gezelschap op zondagmorgen weer richting Genderingen. Daar moest het team om 8.30 uur aanwezig zijn. In de ochtend werden er nog poulewedstrijden gespeeld en vanaf de middag was het tijd voor de finales. Inmiddels was de temperatuur aardig opgelopen en werd het dus echt zweten voor de spelers.

Veel medailles

Na spannende finalepartijen met heel veel publiek op de tribunes (zelfs enkele supporters uit Groesbeek waren aanwezig), werden onder enorm gejuich de medailles uitgereikt door de burgemeester van Gendringen. De Groesbeekse spelers keerden weer huiswaarts met maar liefst 9 medailles. Een prestatie om trots op te zijn. Over twee jaar zijn de Special Olympics in Den Haag en ook daar zal dit team weer aanwezig zijn!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen