9 april: Peutercafé in Leuth

LEUTH – Op 9 april 2018 is er weer een peutercafé in het Kulturhus van Leuth. Elke keer opnieuw is het gezellig druk met kinderen en volwassenen.

Deze keer is het thema: “muziek met je peuter”. Kinderopvang Partou verzorgt daarvoor een muziekles.

Muziekplezier

Het wordt een gevarieerd en vrolijk uurtje muziekplezier. Muziek stimuleert op alle fronten de ontwikkeling: natuurlijk de taalontwikkeling, maar ook de sociale-, emotionele en intellectuele ontwikkeling. Muziek maakt slim! Daarbij zal ook wethouder Sjaak Thijssen aanwezig zijn, en hij gaat voorlezen uit een boekje over muziek.

Kulturhus

Het peutercafé Leuth vindt plaats in het Kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4 van 10.00 tot 11.30 uur. Je bent met je kind bij het peutercafé van harte welkom. Jouw kind kan er lekker spelen en je kunt er ook andere ouders, opa’s / oma’s of gastouders ontmoeten. Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden.

Het is bedoeld voor Leuth en omliggende dorpen. Daarbij is het gratis en de koffie en thee staat voor je klaar!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.