7-Hillssurvival

7-Hillssurvival is een Sportcomplex gelegen aan Meerwijkselaan in Heilig Landstichting.

Meer informatie over 7-Hillssurvival in Heilig Landstichting

Het artikel gaat over de sport survivalrun, waarbij de lezer wordt uitgenodigd om deel te nemen aan trainingen bij 7-Hills Survival. De sport wordt beschreven als een belevenis op zich, en er zijn verschillende groepen waar men aan kan deelnemen, waaronder een beginnersgroep, een gevorderdengroep en een jeugdgroep. Het is mogelijk om op bepaalde dagen en tijden te trainen, zoals op woensdagavond, vrijdagavond en zondagochtend. De hoofdsponsor van 7-Hills Survival is Verbeek Bedrijfsmakelaar en de Survivalrun Bond Nederland sponsort de sportbond. Het huishoudelijk reglement kan gedownload worden en 7-Hills Survival is te volgen op Instagram.

Wil je weten wat 7-Hillssurvival verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 7-Hillssurvival of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 7-Hillssurvival? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 7-Hillssurvival het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar 7-Hillssurvival reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 7-Hillssurvival

Bezoekers bekeken ook