43e Zevenheuvelen tennistoernooi in Groesbeek

GROESBEEK – In de week van 18 t/m 24 juni vindt bij Tennisvereniging Groesbeek alweer het 43e ‘open’ Zevenheuvelentoernooi plaats.

Alle KNLTB-spelers (17+) zijn van harte welkom om mee te doen aan dit gezellige sportieve toernooi.

Deelname

Er kan gespeeld worden in diverse speelsterktes en in verschillende onderdelen. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol. De deelnemers maken iedere dag kans op mooie prijzen bij de dagloterij en op zondag is er tijdens de prijsuitreiking de grote Marc Sport deelnemersloterij met sportieve prijzen.

Matje Patatje, Hatseflats en Pleqband

De gehele toernooiweek wordt de catering verzorgd door ‘Matje patatje’. Dan kan men gelijk uit het werk naar de tennisbaan en is thuis in de keuken staan niet nodig. Op vrijdagavond wordt het swingen met de allround coverband ‘Hatseflats!’. Na enige tijd gaat de band die afgelopen jaar de feestavond heeft verzorgd (Pleqband) voor één keer weer in de basis formatie spelen met Martijn Joosten, Tom Gijsberts, Frank Vullings en Bart Vullings. Mis het niet. Gedurende de hele week is het natuurlijk mogelijk om de WK-voetbalwedstrijden te bekijken.

Nijmegen Tennis Tournament

Ook dit jaar zal het Zevenheuvelentoernooi onderdeel uitmaken van het Nijmegen Tennis Tournament. Een samenwerking met de open toernooien van TV Groesbeek, TV de Oorsprong, TV Rapiditas en LLTV Lent. Meer informatie hierover op www.nijmegentennistournament.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.