[3D] Winst voor Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys is de hervatting na de winterstop goed begonnen. Op overtuigende wijze werd van ONA ’53 gewonnen. Op sportpark Breedeweg werd het 3-1 in het voordeel van de geel-zwarte formatie.

“Boys” zetten druk

Groesbeekse Boys begon scherp aan de wedstrijd tegen ONA ’53. Het zette veel druk op de verdediging van de bezoekers uit Wageningen hetgeen als snel resulteerde in een foute uittrap van ONA doelman Jari van de Peppel. De bal belandde in de voeten van Sil Eikholt waarna deze het leder over de keeper in het doel krulde. In het vervolg van de eerste helft had Groesbeekse Boys veel balbezit, maar wisten de Groesbekers geen grote kansen te creëren. Op slag van rust wist Dave Kleijnen wederom een foute terugspeelbal te onderscheppen en de keeper te omspelen. Zijn inzet werd echter van de doellijn gehaald.

Beslissing

Na de thee gaf ONA ’53 iets meer tegengas. Toch werden geen grote kansen gecreëerd. Na 70 minuten voetballen kwam de 2-0 uit de lucht vallen. Leroy Kersten schoot een afgeslagen bal van afstand binnen. Een kwartier voor het eindsignaal kwam ONA terug in de wedstrijd. Vanuit een fraaie aanval werd het 2-1. Groesbeekse Boys was kortdurend van slag maar Dave Kleijnen besliste even later de wedstrijd door een diepe bal op te pikken en de bal over de doelman te stiften.

Meer lucht

Door de overwinning heeft Groesbeekse Boys afstand genomen van de onderste drie posities. Zondag 4 februari staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Op sportpark Breedeweg komt RKSV Driel dan op bezoek. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Ivo vd Horst, Rick Hubers, Bjarne Beelen, Thom Jochoms; Sander Bisseling, Sil Eikholt, Leroy Kersten; Dave Kleijnen, Bram de Bruin, Stan Janssen. (Ingevallen: Niek Eeren, Teun de Jong, Niels Rutten).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen