[3D] Verlies voor Groesbeekse Boys tegen Beuningse Boys

BEUNINGEN – Groesbeekse Boys moest afgelopen zondag op bezoek naar Beuningen. Daar moesten zij het opnemen tegen de plaatselijke Boys.

In een zeer slechte wedstrijd werd uiteindelijk het onderspit gedolven. Hoewel enigszins geflatteerd eindigde de wedstrijd met een 3-0 eindstand in het voordeel van het thuisteam.

Gehavend

De formatie van trainer Koen Renswoude begon gehavend aan de wedstrijd. Steunpilaren Rens Hubers en spits Dave Kleijnen waren niet in staat om aan de wedstrijd te beginnen. Tijdens de wedstrijd moesten ook Sander Bisseling en Ivo v.d. Horst geblesseerd opgeven. Mogelijk dat dit een verklaring is voor het slechte spel. Ook tegenstander Beuningse Boys was niet in staat om er een aantrekkelijke wedstrijd van te maken. Voor de vele uit Groesbeek meegereisde supporters was het een schrale troost dat het door het heerlijke weer goed vertoeven was.

Nauwelijks kansen, alsnog 3-0

Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Tot een kwartier voor het eindsignaal werden er door beide teams nauwelijks kansen gecreëerd. De 1-0 kwam letterlijk uit de lucht vallen. Een afgeslagen corner werd via de kluts binnen geschoten. Daarna leek de hoop op beter verdwenen en werd het spel van Groesbeekse Boys er niet beter op. Het resultaat hiervan was dat Beuningse Boys in de eindfase van de wedstrijd nog twee keer wist te scoren.

Punten pakken

Voor Groesbeekse Boys is het zaak om nog een aantal punten te verzamelen om zodoende bij de onderste plaatsen weg te blijven. De eerstvolgende mogelijkheid is zondag 15 april. Groesbeekse Boys gaat dan op bezoek bij nummer laatst van de competitie ONA ’53. De wedstrijd in Wageningen begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Bjarne Beelen, Thom Jochoms, Rick Hubers, Ivo vd Horst (Teun de Jong); Sil Eikholt, Leroy Kersten, Niek Eeren; Sander Bisseling (Maarten vd Burg), Jesse Peters, Bram de Bruin (Stan Janssen).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen