[3D] SC Millingen te sterk voor Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys is er niet in geslaagd om de “Berg en Dalse” derby van SC Millingen te winnen. Op eigen veld werd met 2-4 verloren.

Door deze nederlaag is Groesbeekse Boys nog niet zeker van klassebehoud. In de laatste wedstrijd van het seizoen zal de voorsprong van drie punten op nummer 12 van de ranglijst Blauw Wit vastgehouden moeten worden.

Weinig hoogtepunten in eerste helft

In de eerste helft gebeurde weinig. Groesbeekse Boys had de eerste goede mogelijkheid om de score te openen. Millingen-doelman Chiem Haukes wist een inzet van Sil Eikholt tot corner te verwerken. Aan de andere kant was Millingen wel trefzeker bij een perfect uitgevoerde counter. David Ruben rondde een voorzet doeltreffend af: 0-1.

Aansluiting

Direct na de thee wist David Ruben voor Millingen de marge te vergroten. Groesbeekse Boys zocht daarop meer de aanval. Bram de Bruin had daarbij tot twee keer toe niet het geluk om tot een doelpunt te komen. Een kwartier voor het einde wist Dave Kleijnen de aansluitingstreffer te scoren. Leroy Kersten was daarna met een omhaal dichtbij de gelijkmaker.

Millingen pakt winst

Door slordig verdedigend optreden wist Millingenaar Frenk Huisman de marge opnieuw te vergroten. Dave Kleijnen scoorde daarop vanuit een voorzet van Bram de Bruin wederom de aansluitingstreffer: 2-3. Enkele minuten later was het opnieuw Frenk Huisman die Millingen op een 2-4 voorsprong wist te zetten. In het restant van de wedstrijd lukte het Groesbeekse Boys niet meer om deze achterstand ongedaan te maken.

Klassenbehoud

Zondag 27 mei speelt Groesbeekse Boys de uitwedstrijd tegen Eldenia. Deze ploeg uit Elden strijd nog volop mee om het kampioenschap. Om nacompetitie tot klassenbehoud te ontlopen zal Groesbeekse Boys er alles aan moeten doen om niet te verliezen. Wanneer Groesbeekse Boys dit weet te bereiken zal nacompetitie tot promotie gespeeld gaan worden. De wedstrijd in Elden begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Rick Hubers, Bjarne Beelen (Sander Bisseling), Thom Jochoms, Rens Hubers (Ivo vd Horst); Niek Eeren, Sil Eikholt (Maarten vd Burg), Leroy Kersten, Jorn v.d. Horst; Dave Kleijnen, Bram de Bruin.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen