[3D] Ruime en verdiende overwinning voor de Boys

HAALDEREN – Negen wedstrijden hebben de trouwe Groesbeekse Boys supporters moeten wachten voordat zij hun favoriete team de winst weer binnen hebben zien halen.

In Haalderen werd thuisclub HAVO dik verdiend met 1-4 verslagen.

Was even nodig

Van de voorgaande acht duels werden er vier verloren en vier keer werd gelijk gespeeld. Hierdoor was het team uit Breedeweg weggezakt tot net boven de gevarenzone. De overwinning geeft met nog twee wedstrijden te spelen moed die nodig is om het seizoen op een goede wijze af te sluiten.

Overtuiging

Groesbeekse Boys speelde in Haalderen eindelijk weer eens een goede wedstrijd. Vol overtuiging werden de persoonlijke duels aangegaan en de tegenstander onder druk gezet. Gedurende de gehele wedstrijd waren de bezoekers uit Groesbeek dan ook de bovenliggende partij en wisten goede kansen te creëren. Voor rust resulteerde dit in de openingstreffer van Bram de Bruin.

Uitlopen naar hogere score

Na de thee werd de voorsprong verder uitgebouwd door doelpunten van Dave Kleijnen (twee keer) en Sil Eikholt. De Groesbeekse organisatie stond de gehele wedstrijd stevig. Pas tegen het einde van de wedstrijd wist HAVO de sportieve eer te redden en werd Groesbeekse Boys-goalie Jeffrey Hoogenbosch verslagen.

De ranglijst

Groesbeekse Boys staat door de overwinning op plaats elf van de ranglijst. De ploeg op plaats twaalf is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie om degradatie. De voorsprong op Blauw Wit dat op deze plaats staat is vier punten. In de laatste twee wedstrijden van de competitie moet Groesbeekse Boys zich definitief veilig zien te spelen. Zondag 20 mei is daarvoor een eerste mogelijkheid. Op sportpark Breedeweg komt dan SC Millingen op bezoek voor de gemeentelijke derby. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Ivo v.d. Horst, Rick Hubers, Bjarne Beelen, Thom Jochoms; Niek Eeren, Sil Eikholt (Maarten vd Burg), Leroy Kersten, Jorn v.d. Horst; Dave Kleijnen, Bram de Bruin (Sander Bisseling).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen