[3D] Groesbeekse Boys toont veerkracht

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys heeft zondagmiddag voor de vierde maal op rij gewonnen.

Slecht begin

Na twee minuten voetballen kreeg Groesbeekse Boys-doelman Jeffrey Hoogenbosch een doelpunt te verwerken. Door knullig balverlies op het middenveld kwam Eldenia aanvaller Louan Aarts in scoringspositie en wist hij vanuit een scrimmage de bal binnen te werken. Groesbeekse Boys was daarna niet in staat om de Eldenia achterhoede onder druk te zetten en het was aan Jeffrey Hoogenbosch te danken dat de achterstand niet hoger werd.

Veerkracht in 2e helft

In de tweede helft toonde Groesbeekse Boys meer lef en wist het de gasten uit Elden nu wel onder druk te zetten. Dit resulteerde in enkele kansen waarbij Thom Jochoms het dichts bij de gelijkmaker was. Na ruim één uur voetballen kwam de stand wel op gelijke hoogte. Sander Bisseling kopte een vrije trap van Bram de Bruin binnen. Tien minuten voor het eindsignaal kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong. Jesse Peters werd de diepte in gestuurd en scoorde met een fraai schot in de verre bovenhoek. In het restant van de wedstrijd kwam de overwinning niet meer in gevaar.

Periodetitel in zicht

Door de goede reeks wedstrijden is Groesbeekse Boys naar de vijfde plaats doorgeschoven en heeft het een achterstand van acht punten op de koploper. In de strijd om de tweede periodetitel voert het met nog twee wedstrijden te spelen de ranglijst aan. Zondag 4 maart wacht de uitwedstrijd tegen Trekvogels. Deze wedstrijd in Nijmegen begint om 14.30 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Bjarne Beelen, Rens Hubers, Thom Jochoms, Ivo vd Horst; Sander Bisseling, Niek Eeren, Sil Eikholt (Maarten vd Burg); Dave Kleijnen, Bram de Bruin, Niels Rutten (Jesse Peters).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen