[3D] Groesbeekse Boys weer niet naar winst

GROESBEEK-BREEDEWEG – Het is Groesbeekse Boys afgelopen zondag weer niet gelukt om een wedstrijd winnend af te sluiten.

Ruim boven gevarenzone

Op eigen sportpark werd de wedstrijd tegen Hatert afgesloten zoals deze begonnen was. Van de laatste zeven wedstrijden werden er drie verloren en vier maal gelijk gespeeld. Door deze resultaten staat Groesbeekse Boys op de negende positie van de ranglijst. Met nog vier wedstrijden te spelen nog een ruim aantal punten boven de gevarenzone.

Temperaturen hoger dan het baltempo

De wedstrijd op sportpark Breedeweg was niet hoogstaand. Het baltempo was, waarschijnlijk door de hoge temperaturen, laag te noemen. De verdedigingen van beide teams hadden daardoor alle gelegenheid om hun verdedigende stellingen op orde te houden. In de openingsfase sneden de snelle Hatert-verdedigers wel enkele keren door de Groesbeekse laatste linie heen maar even zo vaak werden zij wegens buitenspel terug gefloten.

Grip

Geleidelijk kreeg het combinerende Groesbeekse Boys meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde in een aantal grote kansen. Dave Kleijnen kwam net te kort om een fraaie aanval over de rechter zijde binnen te koppen. Rick Hubers lanceerde Jorn v.d. Horst waarna deze op de Nijmeegse goalie strandde en nog voor rust zag Stan Janssen zijn doelpunt wegens vermeend buitenspel afgekeurd worden.

Zelfde spelbeeld na rust

Na rust voltrok zich een soortgelijk duel. Jorn v.d. Horst kwam twee keer met een schot van afstand gevaarlijk dicht in de buurt van een doelpunt. Tegenstander Hatert daarentegen wist Groesbeekse Boys-doelman Jeffrey Hoogenbosch helemaal niet onder druk te zetten.

Periodetitel?

Zondag 29 april staat er geen wedstrijd op het programma. De week erop wel. Zondag 6 mei gaat Groesbeekse Boys bij Trekvogels op bezoek. Deze inhaalwedstrijd hoort nog bij de tweede periode van de competitie. Wanneer Groesbeekse Boys deze wedstrijd weet te winnen haalt het de tweede periodetitel binnen. Als het niet tot winst komt is men afhankelijk van het resultaat van concurrent Eendracht ’30. De voorsprong op de ploeg uit Mook bedraagt één punt.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Thom Jochoms, Rick Hubers, Rens Hubers, Gijs Rikken; Niek Eeren (Sil Eikholt), Leroy Kersten, Jorn v.d. Horst; Maarten vd Burg (Niels Rutten), Dave Kleijen, Stan Janssen (Bram de Bruin).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen