[3D] Doelpuntloos gelijkspel Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys heeft uit de laatste vier wedstrijden drie punten weten te verzamelen.

Tegen koploper Eendracht werd verloren en drie wedstrijden eindigden in gelijke stand. Afgelopen zondag werden met nummer twee van de ranglijst DIO ’30 op eigen sportpark de punten gedeeld. Eindstand 0-0.

Interessant duel

Hoewel met deze 0-0 einduitslag mogelijk anders doet vermoeden ontspon zich een interessante wedstrijd. In het eerste bedrijf was het spel rommelig en werd er veel slordig balverlies geleden. Maar naarmate de wedstrijd vorderde legden beide teams degelijk spel op de mat waardoor de strijd gelijk op ging. In de eerste helft leverde dit niet veel kansen op. Na de thee hadden beide teams meer drang naar voren en kansen om tot scoren te komen.

Kansen

Sander Bisseling zag aan het begin van de tweede helft zijn schot geblokt worden. Aan de andere kant bracht Groesbeekse Boys-doelman Jeffrey Hoogenbosch redding toen hij oog in oog kwam met de Drutense aanvaller Joram Pijl. Dezelfde Pijl schoot enkele minuten later vanuit kansrijke positie naast. Groesbeekse Boys-speler Maarten v.d. Burg zijn afstandsschot door de Drutense doelman Nick Degen uit de bovenhoek gewerkt worden.

Solide defensie

Uit de corner daarop volgend was Thom Jochoms dicht bij een doelpunt. Daarna zag Arthur van den Eeckhout zijn fraaie lob op het Groesbeekse doel belanden. Uiteindelijk was het aan de solide Groesbeekse verdediging en aan doelman Jeffrey Hoogenbosch te danken dat de Drutense aanvallers niet doeltreffend werden.

Programma: Beuningse Boys

Groesbeekse Boys gaat zondag 8 april bij nummer vier van de competitie Beuningse Boys op bezoek. Deze ploeg heeft tot nu toe vier punten meer weten te verzamelen dan de Boys uit Groesbeek. De wedstrijd in Beuningen begint om 14.00 uur.