[3D] Weer overwinning voor Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Van de voorgaande vijf wedstrijden van de Groesbeekse Boys werden er vier gewonnen en één werd gelijk gespeeld.

Zondag wist Groesbeekse Boys opnieuw te winnen. Ditmaal werd Brakkenstein verslagen. Op sportpark Breedeweg eindigde de wedstrijd met een 3-2 eindstand.

Fel begin van Brakkenstein

In de niet al te beste wedstrijd begonnen de gasten uit Nijmegen feller. Na tien minuten voetballen leverde dit een 0-1 stand op. Niek Adolfs benutte een strafschop. Geleidelijk namen de gastheren meer het initiatief en na een klein half uur voetballen werd vanuit een fraaie aanval de stand op gelijke hoogte gebracht. Sander Bisseling zette een aanval op en rondde uiteindelijk een voorzet van Niels Rutten met een rake kopbal af. Enkele minuten later kwam Groesbeekse Boys zelfs op voorsprong. Dave Kleijnen wist een penalty beheerst binnen te schuiven.

Overwicht voor “de Boys”

In de tweede helft had Groesbeekse Boys gezien het aantal doelkansen een duidelijk overwicht. Bram de Bruin en Dave Kleijen hadden hun vizier echter niet op scherp staan en schoten diverse keren vanuit kansrijke positie naast. Brakkenstein daarentegen deed het beter. Niels Goldenbelt wist een spaarzame aanval in een doelpunt om te zetten.

Matchwinnaar Kleijnen

Tien minuten voor het eindsignaal werd Dave Kleijnen matchwinnaar door een uittrap van doelman Jeffrey Hoogenbosch op een fraaie manier achter doelman Jordi Derks te werken. Maarten van de Burg had de wedstrijd definitief kunnen beslissen maar strandde op de Nijmeegse goalie.

Tweede periodetitel

Door deze nieuwe overwinning heeft Groesbeekse Boys zich stevig in de middenmoot genesteld. Daarnaast voert het de strijd om de tweede periodetitel aan. Zondag 25 februari komt Eldenia op bezoek. Deze tegenstander staat met drie punten achterstand tweede in de periodestrijd. Beide teams is er daarom alles aan gelegen om de winst naar zicht toe te trekken. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Bjarne Beelen, Rens Hubers, Thom Jochoms, Ivo vd Horst; Sander Bisseling (Niek Eeren), Sil Eikholt, Leroy Kersten; Dave Kleijnen, Bram de Bruin (Maarten vd Burg), Niels Rutten (Jesse Peters).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen