[3D] Blauw Wit en Boys delen de punten

NIJMEGEN – Uit in Nijmegen wist Groesbeekse Boys een punt over te houden aan de ontmoeting met Blauw Wit.

Na een slechte eerste helft volgde een leuke tweede helft. Uiteindelijk wisten beide teams één keer te scoren waardoor de 1-1 eindstand op het scorebord kwam.

Rommelig

Over de eerst helft kunnen we kort zijn. Het was rommelig en speelde zich vooral op het middenveld af. Blauw Wit speler Rick Bentvelsen wist vanuit een corner te scoren. Aan de andere kant zag Dave Kleijnen dat de Nijmeegse doelman redding bracht op zijn inzet bij een corner.

Op en neer

In het tweede bedrijf ging het spel op en neer. Dave Kleijnen schoot na een goede individuele actie maar net naast. Kort daarop kwam Sander Bisseling vrij voor de doelman maar wist deze niet te passeren. Nadat Nijmegenaar Frank Litjens van dichtbij over schoot volgde weer een goede Groesbeekse aanval. Bram de Bruin stond aan het einde daarvan maar strandde op de Nijmeegse goalie.

Strafschop

De gelijkmaker kwam vanuit een penalty tot stand. Een indraaiend corner van Jesse Peters werd met de hand uit het doel gewerkt. Thom Jochoms wist dit buitenkansje te benutten. Direct vanaf de aftrap leek Blauw Wit weer op voorsprong te komen. Bjarne Beelen wist de bal echter van de doellijn weg te werken. Aan de andere kant had Maarten van de Burg geen geluk. Ook zijn harde afstandschot werd van de doellijn weg gewerkt.

Foute Paasparty

Groesbeekse Boys is door het resultaat van de afgelopen twee wedstrijden gezakt naar de negende plaats op de ranglijst. De achterstand op nummer vier bedraagt echter maar twee punten. Paaszondag 1 april komt nummer twee DIO ’30 op bezoek. Deze wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur. Tijdens de rust mogen de aanwezige kinderen Paaseieren zoeken en is er een leuke prijs voor degene die het grootste ei weet te vinden. Na afloop: De foute Paasparty. DJ Hanza is er voor de muziek.