[2I] Germania kansloos onderuit tegen WAVV

WAGENINGEN – Germania kwam zondagmiddag duidelijk tekort tegen één van de titelkandidaten in de tweede klasse I: WAVV.

Na een ruststand van 1-0 was de eindstand uiteindelijk 3-0. Hierdoor blijft WAVV in de race voor de titel en moet de ploeg van Noord alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen.

Assistenten vervangen

Germania kon geen vuist maken en creëerde weinig kansen. Na ruim een kwartier spelen keek men al tegen een 1-0 achterstand aan. Ook na rust hadden de gasten weinig in te brengen. Opmerkelijk was dat de scheidsrechter in de rust besloot dat beide assistenten vervangen moesten worden. Na één uur spelen mocht de thuisploeg een strafschop nemen maar Jaap Omvlee wist deze fraai te stoppen.

Tweede strafschop wél raak

Even later was het toch 2-0. Hierna probeerde Germania het nog wel maar creëerde weinig echte kansen. In blessuretijd moest Germania-doelman Omvlee aan de noodrem trekken. Dat had consequenties: rood voor de sluitpost en een strafschop. Ditmaal werd de strafschop wel onberispelijk ingeschoten: eindstand 3-0.

Klik hier voor de stand van zaken in de Tweede Klasse I.

Bron/Tekst: Germania

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.