[2I] Germania kansloos onderuit tegen WAVV

WAGENINGEN – Germania kwam zondagmiddag duidelijk tekort tegen één van de titelkandidaten in de tweede klasse I: WAVV.

Na een ruststand van 1-0 was de eindstand uiteindelijk 3-0. Hierdoor blijft WAVV in de race voor de titel en moet de ploeg van Noord alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen.

Assistenten vervangen

Germania kon geen vuist maken en creëerde weinig kansen. Na ruim een kwartier spelen keek men al tegen een 1-0 achterstand aan. Ook na rust hadden de gasten weinig in te brengen. Opmerkelijk was dat de scheidsrechter in de rust besloot dat beide assistenten vervangen moesten worden. Na één uur spelen mocht de thuisploeg een strafschop nemen maar Jaap Omvlee wist deze fraai te stoppen.

Tweede strafschop wél raak

Even later was het toch 2-0. Hierna probeerde Germania het nog wel maar creëerde weinig echte kansen. In blessuretijd moest Germania-doelman Omvlee aan de noodrem trekken. Dat had consequenties: rood voor de sluitpost en een strafschop. Ditmaal werd de strafschop wel onberispelijk ingeschoten: eindstand 3-0.

Klik hier voor de stand van zaken in de Tweede Klasse I.

Bron/Tekst: Germania


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.