15-jarig jubileum voor “Festival in Zyfflich”

ZYFFLICH (DE) – Het Nederlands-Duitse Festival in Zyfflich, met Blues en Woodstock, kent dit jaar zijn 15e editie.

Om dit lustrum te vieren heeft de line-up van 2018 een bijzondere kwaliteit, met dit jaar onder meer JB Meijers, Hoodoo Monks, Living Room Heroes en Tribute bands van Lou Reed, Fleetwood Mac en Blondie.

Special Guest

Vanaf de eerste stap op het festival terrein worden bezoekers muzikaal onthaald. Met dit jaar als ‘special guest’: JB Meijers. Deze multi-instrumentalist is bekend als producer, songwriter en zanger, bij onder meer De Dijk, Acda en de Munnik, Peter Maffay, Bløf en Solomon Burke. Het grote publiek kent hem als één van de Common Linnets. Deze band, met Ilse de Lange, brak door op het Europees Songfestival met ‘Calm after the storm’.

Zyfflich bruist!

Zyfflich ligt vlak over de Duitse grens bij Nijmegen. Veel mensen uit Nijmegen en omgeving wandelen of fietsen er wel eens doorheen. Normaal is het dorp een oase van rust waar mensen naar toe komen om ganzen en ooievaars te bekijken of om te genieten van de weidse uitzichten. Maar in het weekend van 1 en 2 juni wordt Zyfflich omgetoverd tot een bruisend festivaldorp. Op het dorpsplein en in de Dorfscheune ontvangen de vele Nederlandse en Duitse vrijwilligers van het festival het publiek voor de 15e maal met open armen!

Kaartverkoop

Het festival vindt plaats op vrijdag 1 juni (Woodstock in Zyfflich) en zaterdag 2 juni (Blues in Zyfflich). Kaarten zijn verkrijgbaar via www.festivalinzyfflich.de of bij diverse voorverkoopadressen in Arnhem, Nijmegen, Groesbeek, Beek en Millingen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.