Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Hermelijnstraat en Dasstraat te Groesbeek

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Hermelijnstraat en Dasstraat te Groesbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een ontheffing op grond van de Wet natuurbescherming verleend voor het verstoren van en verwijderen van nestplaatsen of verblijfplaatsen van de huismus, gierzwaluw en gewone dwergvleermuis tijdens groot onderhoud aan woningen aan de Hermelijnstraat en Dasstraat te Groesbeek.   Mogelijkheid van inzien Het besluit en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99. U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2023-001307 .   Bezwaar Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn bezwaar maken tegen het besluit, onder vermelding van zaaknummer 2023-001307. Onderaan het besluit leest u hier meer over.   Wilt u meer weten? Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

 

Onderwerp: milieuvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 19-08-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. 14ecf584a84e9e70b63a024f406cf6a5

Gerelateerde berichten