120-jarig bestaan gymnastiekvereniging Sparta Nijmegen

NIJMEGEN – Sparta bestaat sinds 7 januari 1898 en mag zich daarom de oudste gymnastiek- en turnvereniging van Nijmegen noemen.


Video met dank aan onze mediapartner Streekomroep RN7.

Ook kinderen uit de gemeente Berg en Dal trainen bij de vereniging.

Lichaamsbeweging

Sparta is een enthousiaste en sportieve club jonge mensen die lichaamsbeweging en zeker plezier hoog in haar vaandel heeft staan. Onze lessen zijn voor jongens en meisjes gemengd en worden gegeven door gecertificeerde trainsters, bijgestaan door gecertificeerde assistent-trainsters en junior assistent-trainsters.

Investeren in leden

Investeren in onze leden is een van onze belangrijke speerpunten, daarom bieden we vaak aan onze leden trainingen tot (junior) assistent-trainers. Wij zijn voor een breed publiek toegankelijk en dat doen wij op een laagdrempelige manier op diverse locaties in Nijmegen en ook in Malden.

Viering 120-jarig bestaan

Op zondag 8 april 2018 viert de vereniging het 120-jarig bestaan in sporthal de Ark van Oost in Nijmegen van 12.00-15.00 uur. Dit viert men met alle leden, ouders, broertjes en zusjes. Het thema voor het feest is “CIRCUS” en uiteraard heeft Sparta al veel acrobaten in huis.

“Niet stoffig

“Wij bestaan 120 jaar en zijn echt niet stoffig te noemen. Samenwerking is “de” manier om 120 jaar te worden en wij hopen de komende jaren nog veel jonge mensen binnen onze sport te begroeten”, schrijft Sparta in een persbericht. Voor informatie kunt u naar www.spartanijmegen.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen